logo magnetiseur johan Voois

45 jaar praktijkervaring als magnetiseur.

Wat gaat de tijd toch snel. Nu 45 jaar geleden begon ik met magnetiseren. Ik was toen 15 jaar en ontving mensen in de keuken van mijn ouderlijk huis in de Van Lijnschootenlaan in Naaldwijk. Daarna heb ik op veel verschillende locaties gezeten. Tegenwoordig heb ik alweer ruim 12 jaar mijn praktijk in Office 10 in Wateringen. 

In die 45 jaar heb ik meer dan 70.000 behandelingen gegeven. Door mijn werk heb ik zo veel mensen mogen ontmoeten en daar komen nog altijd wekelijks nieuwe mensen bij. Wat ik ook zo mooi vind is dat er regelmatig mensen in de praktijk komen, die 35 jaar geleden ook al voor een behandeling kwamen. Ik help ze met dezelfde passie als de eerste keer. 

Mensen helpen en bewust maken doe ik ontzettend graag. Het is mijn levenswerk, en ik hoop het nog vele jaren te kunnen doen.

Ik ben mijn ouders dankbaar dat zij mij de vrijheid en de kracht gaven om mensen te helpen. Ik ben de mensen die ik mocht, en mag helpen dankbaar voor het vertrouwen. 

Comments are closed.