Consult magnetiseren
Consult magnetiseren
Consult
 
Prijzen per 1 januari 2020
 
Magnetiseren (20 minuten): 27,50 euro
Fotobehandeling (20 minuten): 27,50 euro
Magnetiseren plus (45 minuten): 55 euro
Hypnotherapie 27,50
Healthcard 12 x 20 minuten: 275 euro
 
   
 
 
 
 
Tip:
De Positiefdenken.training bied ik gratis aan.
 
Vertrouwelijkheid
 
Natuurlijk blijft alles wat besproken wordt tijdens een magnetiseerbehandeling privé. Ik ben gebonden aan een geheimhoudingsplicht en hecht grote waarde aan de privacy en het vertrouwen van mijn cliënten.
 
Afspraak maken
 
U kunt een afspraak maken via de contactpagina. Dat kan telefonisch, via whatsapp of per e-mail. U kunt ook een afspraak maken via de agenda van de praktijk.

Hoe werkt magnetiseren?

Magnetiseren is eigenlijk zo oud als de mensheid, en houdt in – energie overbrengen en/of geleiden naar delen van het lichaam – die niet goed doorstromen. Tijdens de behandeling kunt u gevoelens als warmte en kou ervaren. Dit is echter niet essentieel voor het slagen van de behandeling.

Wat kan een magnetiseur behandelen?

In principe kunnen veel klachten behandeld worden, zowel lichamelijk als geestelijk. De behandeling bestaat uit meerdere sessies.

Wat kunt u zelf van een behandeling voelen?

Bijna alle mensen betitelen een behandeling als prettig. Ze voelen de warmte, kou, wind of een lichte tinteling. Sommige mensen voelen niets maar ervaren wel de uitwerking.

Wordt iedereen beter?

Dat zou mooi zijn maar dit is zeker niet het geval. Overigens zijn niet alle ziektes te genezen door magnetiseren. Denk bijvoorbeeld maar eens aan kanker. Het is meestal wel zo dat een magnetiseur bij een eerste behandeling aanvoelt of hij u kan helpen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Binnen 5 behandelingen moet er een goede verbetering zijn van de klacht en/of aandoening. Soms zijn minder of juist meer behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Moet ik me uitkleding?

Nee, dat is absoluut niet nodig! Het is tijdens een behandeling van groot belang dat u zich totaal op uw gemak voelt. Anders werpt u een natuurlijke blokkade op wat het magnetiseren alleen maar tegen zou werken.

Ziet of weet een magnetiseur alles van mij als hij mij behandelt?

Nee, belangrijke dingen over uw gezondheid of brandende vragen die u zelf stelt zouden door een magnetiseur spontaan beantwoord kunnen worden. Alles wat u graag voor u houdt blijft ook voor de magnetiseur verborgen.

Mag ik iemand meebrengen?

Als u behoefte heeft om iemand mee te brengen zodat u zich meer op het gemak voelt is dat geen enkel probleem.

Mag ik de medicijnen van de behandelend arts stoppen uit mijzelf of op aanraden van de magnetiseur?

Het is nooit verstandig uit u zelf of op aanraden van een magnetiseur uw voorgeschreven medicijnen te verminderen of te stoppen. Neem altijd contact op met de behandelend arts.

Helpt u ook baby’s en kinderen?

Magnetiseren is niet leeftijd gebonden. Baby’s en kinderen zijn daarom geen enkel probleem.

Helpt u ook dieren?

Dieren zijn erg gevoelig voor magnetisme. Het maakt niet uit of het honden, katten of paarden zijn.

Is je werkwijze het zelfde als van dhr. Botan, voorheen werkzaam in de Rheijenhof?

Nee, dhr. Botan noemde zich wel magnetiseur maar deed dit in combinatie met ayurvedische massage.