beach-1179713_1280
Menu
Wat is magnetiseren?
Meer energie door magnetiseren
Magnetiseren bij kinderen
Magnetiseren bij baby’s
Magnetiseren van dieren
 
Wat is magnetiseren?
 
Magnetiseren helpt bij het oplossen van problemen door het opsporen van blokkades en storingen in het lichaam. Een magnetiseur maakt daarbij gebruik van genezende energie. Deze wordt via zijn handen overgebracht op het probleemgebied op het lichaam van de cliënt. Bij magnetiseren wordt de ‘zieke’ plek behandeld, en het brengt lichaam en geest in harmonie. Ook voor kinderen en dieren is het een prettige behandelmethode. Doordat zij erg gevoelig zijn voor energie slaat een behandeling vaak snel aan.
 
Meer energie door magnetiseren
 
Als de balans tussen lichaam en geest verstoord is, kunnen blokkades ontstaan. Door magnetiseren kunnen deze blokkades worden opgeruimd. Zo ontstaat er weer een nieuw evenwicht en meer energie. Na een behandeling merkt u vaak al een verbetering, maar het beste resultaat wordt behaald na meerdere behandelingen.
 
Blijf bij gezondheidsklachten altijd onder controle van uw arts. Magnetiseren is een fantastische aanvulling op de reguliere gezondheidszorg maar nooit een vervanging!
 
Magnetiseren bij baby’s en kleine kinderen
 
Baby’s en kleine kinderen reageren heel goed op een behandeling. De resultaten zijn vaak verbluffend.
 
Door problemen tijdens de zwangerschap of een zware bevalling kan een kindje makkelijk uit balans zijn geraakt. Deze baby’s huilen vaak, overstrekken of hebben bijvoorbeeld veel last van darmkrampjes.
 
Peuters en kleuters kunnen extreem opstandig en driftig zijn. Nachtmerries, bedplassen en onverklaarbare angsten komen vaak voor bij kinderen. Zij kunnen vaak emoties of trauma’s niet goed verwerken. Dit is voor de ouders en het kind erg stressvol. Er is niet altijd een aanwijsbare reden waardoor een kind zo van slag is, dat hoeft ook niet. Magnetiseren helpt de natuurlijke balans weer te herstellen, ongeacht de oorzaak van de problemen. Ook kan magnetiseren helpen bij kinderen die een vorm van autisme hebben, extreem gevoelig zijn of dingen ‘zien’.
 
Magnetiseren kan heel goed gecombineerd worden met iedere andere therapeutische methode (regulier of alternatief).
 
Magnetiseren bij pubers en jongvolwassenen
 
Ook pubers en jongvolwassenen kunnen veel baat hebben bij magnetiseren.
 
Deze periode in hun leven staat helemaal in het teken van veranderingen. Zowel fysiek als emotioneel. Er gebeurt in korte tijd van alles in hun hoofd en lijf, het lijkt alsof de hele wereld op zijn kop staat. Logisch dat ze daar niet altijd goed mee om kunnen gaan. Ze blijven vaak doorlopen met geestelijke en lichamelijke ongemakken zoals depressie, onrust, vermoeidheid, hoofdpijn en huidklachten.
 
Magnetiseren van dieren
 
Honden, katten en eigenlijk alle dieren voelen instinctmatig aan dat magnetiseren goed voor ze is. Dieren laten het gewoon gebeuren, ze hebben geen verwachtingen en zijn niet sceptisch. Ze nemen het magnetiseren voor de volle honderd procent op, en daardoor is er snel verbetering te zien. Tijdens het magnetiseren vallen dieren vaak in slaap of ze liggen heerlijk ontspannen te genieten.
 
Problemen die behandeld kunnen worden zijn bijvoorbeeld: pijnklachten, gewrichtsstijfheid, stofwisselingsklachten, huidklachten, allergieën, gedragsproblemen.
 
Een huisdier dat moeilijk te benaderen of agressief is, kan ook via een fotobehandeling geholpen worden.
 

Ook voor kinderen is het een heel prettige behandelmethode. Doordat kinderen erg gevoelig zijn voor energie slaat een behandeling vaak snel aan.

Meer energie door magnetiseren!

Ziekte en stress ontstaan vaak door een verstoring in het evenwicht tussen lichaam en geest. Door deze verstoring ontstaan er blokkades in de geest of het lichaam. Hierdoor kan energie op bepaalde punten niet meer goed stromen en zo raakt men uit balans.

Door middel van magnetiseren worden deze blokkades opgeruimd en ontstaat er weer een nieuw evenwicht. Het lichaam krijgt weer zijn eigen vermogen terug om levenskracht naar zich toe te trekken. Het gevolg is dat u weer energieker en gezonder kunt leven!

Na een magnetiserende behandeling merkt u vaak snel verbetering, maar het beste resultaat wordt behaald na meerdere keren. Daarom wordt de behandeling herhaald totdat uw klacht verdwijnt en u zich weer goed voelt. Wel moet u altijd onder controle van uw arts blijven. Magnetiseren is een fantastische aanvulling op de reguliere gezondheidszorg maar nooit een vervanging!

Vertrouwelijk

Natuurlijk blijft alles wat besproken wordt tijdens een magnetiseerbehandeling privé. Ik ben gebonden aan een geheimhoudingsplicht en hecht grote waarde aan de privacy van mijn cliënten. Vertrouwen is de basis voor een goede relatie tussen uw magnetiseur en u en uw kind.

Voorbeelden van klachten waarvoor u uw kind kunt laten magnetiseren:

Buikklachten: obstipatie, darmkrampjes

Psychische klachten: stress, depressiviteit, onrust, angst, agressie, nervositeit, slecht slapen. Maar ook hoofdpijn, vermoeidheid, bedplassen enzovoort.

Huidklachten: eczeem, allergie, jeuk.

Kinderen met een vorm van autisme: PDD-NOS, ADHD, ADD, Asperger.

Nieuwetijdskinderen: extreem gevoelige kinderen, kinderen die dingen ‚zien’.

Problemen die behandeld kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

pijnbestrijding

gewrichtsstijfheid

stofwisselingsklachten

huidklachten

allergieën

gedragsproblemen

Wilt u meer weten over het magnetiseren van dieren?

Neem dan contact op met Johan Voois.

Verschil tussen Reiki en Magnetiseren

Magnetiseren en Reiki zijn net zoals Homeopathie een natuurlijke geneeswijze. Hierbij wordt het natuurlijke zelfgenezende vermogen van uw eigen lichaam aangesproken om genezing te bewerkstelligen. Natuurgeneeskunde is het ondersteunen van het zelfgenezende vermogen van het lichaam.

Reiki is het Japanse woord voor de allesomvattende en alles doordringende levenskracht. Letterlijk is een Reikimaster een leraar in Reiki, iemand die Reiki “meester" is. Een reikimaster kan zich bewust afstemmen op deze levensenergie en dienen als ‘doorgeefluik’.

Magnetiseren is eigenlijk zo oud als de mensheid, en houdt in – het doorgeven en/of geleiden van levens energie, door middel van handoplegging naar delen van het lichaam – welke een te kort hebben en/of niet goed doorstromen. Een magnetiseur maakt zoals bij reiki geen gebruik van symbolen.

Er is geen ’beter of slechter’. Het gaat erom waar en bij wie u het meest baat hebt.

Ongeacht wat voor therapeut u bezoekt of wat voor behandlingsmethode u ondergaat, vertrouwen is de sleutel in het welslagen van de behandeling.