Slider

Magnetiseren

Ik help mensen én dieren bij het oplossen van hun problemen door het opsporen van blokkades en storingen in het lichaam.

Bij magnetiseren wordt gebruik gemaakt van genezende energie. Deze wordt via de handen van de magnetiseur gebundeld en dáár gebruikt waar het lichaam van de cliënt het nodig heeft. Magnetiseren brengt weer rust en harmonie in lichaam en geest. Bij magnetiseren wordt niet alléén de ‘zieke’ plek behandeld, maar u, totaal, als mens.
Ook voor kinderen is het een heel prettige behandelmethode. Doordat kinderen erg gevoelig zijn voor energie slaat een behandeling vaak snel aan.

Meer energie door magnetiseren!

Ziekte en stress ontstaan vaak door een verstoring in het evenwicht tussen lichaam en geest. Door deze verstoring ontstaan er blokkades in de geest of het lichaam. Hierdoor kan energie op bepaalde punten niet meer goed stromen en zo raakt men uit balans.

Door middel van magnetiseren worden deze blokkades opgeruimd en ontstaat er weer een nieuw evenwicht. Het lichaam krijgt weer zijn eigen vermogen terug om levenskracht naar zich toe te trekken. Het gevolg is dat u weer energieker en gezonder kunt leven!

Na een magnetiserende behandeling merkt u vaak snel verbetering, maar het beste resultaat wordt behaald na meerdere keren. Daarom wordt de behandeling herhaald totdat uw klacht verdwijnt en u zich weer goed voelt. Wel moet u altijd onder controle van uw arts blijven. Magnetiseren is een fantastische aanvulling op de reguliere gezondheidszorg maar nooit een vervanging!

Magnetiseren bij kinderen

Voor kinderen is magnetiseren heel prettig. Magnetiseren is niet eng, het doet geen pijn, maar het geeft uw kind juist een heel fijn en ontspannen gevoel. Kinderen staan open in het leven en reageren vaak heel goed op een behandeling. De resultaten zijn vaak verbluffend. Onrustige kinderen worden rustiger, slechte slapers gaan weer beter slapen. Magnetiseren kan heel goed gecombineerd worden met iedere andere therapeutische methode (regulier of alternatief).

Magnetiseren bij baby’s en kleine kinderen

Baby’s en kleine kinderen magnetiseren geeft vaak erg goede resultaten. Ze zijn heel ontvankelijk voor energieën. Door problemen in de zwangerschap of een zware bevalling kan uw kindje makkelijk uit balans zijn geraakt. Deze baby’s huilen vaak veel, overstrekken of hebben bijvoorbeeld veel last van darmkrampjes. Peuters en kleuters kunnen extreem opstandig en driftig zijn.

Nachtmerries, bedplassen en onverklaarbare angsten komen vaak voor bij wat oudere kinderen. Zij kunnen vaak emoties of trauma’s niet goed verwerken. Dit is voor de ouders en het kind erg stressvol. Er is niet altijd een aanwijsbare reden waardoor uw kind zo van slag is, dat hoeft ook niet. Magnetiseren helpt uw kind de natuurlijke balans weer te herstellen, ongeacht de oorzaak van de problemen.

Magnetiseren bij pubers en jong volwassenen

Ook pubers en jong volwassenen kunnen bij mij terecht. Deze periode staat helemaal in het teken van veranderingen. Zowel fysiek als emotioneel. Er gebeurt van alles in hun hoofd en lijf, het lijkt alsof de hele wereld op zijn kop staat. Er gebeurt in korte tijd héél veel en niet iedereen kan daar goed mee om gaan. Ze blijven vaak doorlopen met geestelijke en lichamelijke ongemakken terwijl dat helemaal niet nodig is. Wijs uw zoon of dochter eens op de mogelijkheid van magnetiseren.

Vertrouwelijk

Natuurlijk blijft alles wat besproken wordt tijdens een magnetiseerbehandeling privé. Ik ben gebonden aan een geheimhoudingsplicht en hecht grote waarde aan de privacy van mijn cliënten. Vertrouwen is de basis voor een goede relatie tussen uw magnetiseur en u en uw kind.

Voorbeelden van klachten waarvoor u uw kind kunt laten magnetiseren:

Buikklachten: obstipatie, darmkrampjes

Psychische klachten: stress, depressiviteit, onrust, angst, agressie, nervositeit, slecht slapen. Maar ook hoofdpijn, vermoeidheid, bedplassen enzovoort.

Huidklachten: eczeem, allergie, jeuk.

Kinderen met een vorm van autisme: PDD-NOS, ADHD, ADD, Asperger.

Nieuwetijdskinderen: extreem gevoelige kinderen, kinderen die dingen ‚zien’.

Magnetiseren van dieren

Dieren laten zich graag magnetiseren. Honden, katten en eigenlijk alle dieren voelen instinctmatig aan dat het goed voor ze is. Dieren laten het gewoon gebeuren, ze hebben geen verwachtingen en zijn niet sceptisch. Ze nemen het magnetiseren voor de volle honderd procent op, daardoor is er snel verbetering te zien. Is uw huisdier moeilijk te benaderen of agressief, dan kan ik het ook via een foto behandelen.

Magnetiseren, hoe gaat dat?

Alles wat leeft, dus ook het dier, is omringd door energie. Door stress, trauma’s of andere gebeurtenissen kunnen er blokkades in de energiebanen ontstaan. Deze blokkades kunnen leiden tot psychische en lichamelijke klachten. Door te magnetiseren worden deze blokkades opgeheven of verminderd. Het zelfherstellende vermogen van het dier wordt geactiveerd en gestimuleerd.

Huisdieren magnetiseren gaat in principe hetzelfde als bij mensen: het bundelen en doorgeven van energie door middel van handoplegging. Dieren nemen energie snel op en reageren positief. Vaak geven dieren zelf aan of ze wel of niet behandeld willen worden. Een dier dat niet behandeld wil worden loopt weg en is onrustig. Tijdens het magnetiseren vallen dieren vaak onder mijn handen in slaap of liggen heerlijk ontspannen te genieten.

Door magnetiseren zullen veel klachten verdwijnen of zeer sterk verminderen. Niet alle klachten kunnen echter behandeld worden. Iets wat echt kapot is, bijvoorbeeld een gebroken poot of een gescheurde pees kan niet door een behandeling worden hersteld.

Wel zal magnetiseren het helingsproces ondersteunen en is het een fantastisch middel bij pijnbestrijding.

Natuurlijk krijgt uw hond, kat of ander huisdier alle tijd om aan de magnetiseur te wennen. U mag natuurlijk gewoon bij de behandeling aanwezig zijn.

Problemen die behandeld kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

pijnbestrijding

gewrichtsstijfheid

stofwisselingsklachten

huidklachten

allergieën

gedragsproblemen

Wilt u meer weten over het magnetiseren van dieren?

Neem dan contact op met Johan Voois.

Verschil tussen Reiki en Magnetiseren

Magnetiseren en Reiki zijn net zoals Homeopathie een natuurlijke geneeswijze. Hierbij wordt het natuurlijke zelfgenezende vermogen van uw eigen lichaam aangesproken om genezing te bewerkstelligen. Natuurgeneeskunde is het ondersteunen van het zelfgenezende vermogen van het lichaam.

Reiki is het Japanse woord voor de allesomvattende en alles doordringende levenskracht. Letterlijk is een Reikimaster een leraar in Reiki, iemand die Reiki “meester" is. Een reikimaster kan zich bewust afstemmen op deze levensenergie en dienen als ‘doorgeefluik’.

Magnetiseren is eigenlijk zo oud als de mensheid, en houdt in – het doorgeven en/of geleiden van levens energie, door middel van handoplegging naar delen van het lichaam – welke een te kort hebben en/of niet goed doorstromen. Een magnetiseur maakt zoals bij reiki geen gebruik van symbolen.

Er is geen ’beter of slechter’. Het gaat erom waar en bij wie u het meest baat hebt.

Ongeacht wat voor therapeut u bezoekt of wat voor behandlingsmethode u ondergaat, vertrouwen is de sleutel in het welslagen van de behandeling.