Ontdek de verborgen boodschappen achter de lens tijdens de workshop Fotolezen! 📷🔍 Stap in een wereld waarin foto’s meer zijn dan alleen beelden, waar elke foto een verhaal vertelt dat dieper reikt dan wat het oog kan zien.

Deze spirituele workshop nodigt je uit om op een andere manier naar foto’s te kijken en de symboliek en energie achter elk beeld te verkennen. Met een intieme groep van maximaal 8 deelnemers kunnen we een persoonlijke en diepgaande ervaring garanderen. En als er meer aanmeldingen zijn, organiseren ik graag een extra datum, zodat niemand deze unieke kans hoeft te missen.

Deze workshop vindt plaats op donderdagavond 4 april, met aanvang om 19:30 uur. De prijs voor deelname is gebaseerd op vrijwillige bijdragen, omdat ik geloof dat de waarde van deze ervaring niet in geld uit te drukken is.

Ben je klaar om de geheimen achter de foto’s te ontdekken? Meld je dan snel aan en reserveer je plekje voor deze bijzondere workshop Fotolezen! 🌟

Neem contact met ons op via p.b. voor aanmeldingen en verdere informatie. Ik kijk ernaar uit om samen met jou op reis te gaan door de betoverende wereld van de fotografie en spiritualiteit.