Virussen en bacteriën

"Luchtzuivering met Ionisatie voor een Gezonde Praktijkomgeving"

Om de clienten in de praktijk te gemoed te komen aangaande virussen en bacteriën heb ik een luchtzuiveraar aangeschaft.

Dit apparaat beschikt over ingebouwde sensoren, met behulp van deze sensoren zal de luchtreiniger zijn werking volautomatisch aanpassen aan de omstandigheden door middel van een licht, geur en stof sensor Door middel van de kleurenindicator op de luchtreiniger kunt u eenvoudig zien hoe de luchtkwaliteit in uw huis of kantoor is.

Bent u een astma patiënt of heeft u last van hooikoorts? Deze luchtreiniger die de lucht uiterst effectief zuivert door middel van 5 filters zodat alle schadelijk deeltjes zoals fijnstof, vogelstof, pollen, huisstofmijten, schimmels, virussen, bacteriën en kookluchtjes effectief verwijderd worden uit de lucht in de praktijk.

Werking luchtreiniger
De Luchtreiniger  is een krachtige stille energiezuinige makkelijk te bedienen luchtreiniger, met de grote filters en de grote luchtdoorvoer is het toestel geschikt om de luchtkwaliteit in ruimtes tot 100m2 te optimaliseren. Het filtersysteem kan zijn werking automatisch aanpassen aan de omstandigheden door toepassing van  een stof, licht en geur sensor.

De  luchtreiniger is geheel ozonvrij, en met zijn vijfvoudige moderne filtertechniek bijzonder effectief tegen pollen, huidschilfers, allergenen, schimmels, bacteriën, virussen, vogelstof, virussen, (fijn)stof, sigarettenrook en vluchtige organische stoffen. De luchtreiniger is zowel automatisch als handmatig te bedienen via het digitale soft-touch bedieningspaneel. Bovendien zijn alle filters behandeld met een antibacteriële coating om schimmelvorming en en het overleven van micro-organismen op de filters tegen te gaan.