Welkom op de muziekpagina van Uniivitaal, een digitale oase van rust en sereniteit. Hier nemen we je mee op een reis van ontspanning, speciaal ontworpen om een kalme sfeer te creëren voor meditatie en een diepere, vredige slaap.

In onze collectie vind je zorgvuldig geselecteerde muziekstukken die zijn ontworpen om de geest te kalmeren en het lichaam te ontspannen. Of je nu op zoek bent naar een achtergrondmuziek tijdens meditatiesessies of gewoon een vredige melodie om je te begeleiden naar een goede nachtrust, wij hebben iets voor elke behoefte.

Laat de klanken van onze rustgevende composities je leiden naar een staat van innerlijke harmonie en welzijn. We geloven in de kracht van muziek om rust te brengen te midden van het hectische tempo van het dagelijks leven.

Dus neem even de tijd voor jezelf, dompel je onder in de rustgevende tonen en ontdek de verfrissende ontspanning die muziek te bieden heeft. Welkom bij een reis van kalme melodieën en vredige harmonie.

Cynosure – Inspiration (New Age Music 2021)

Magnificent, mysterious and airy New Age music as well as the Gregorian Choir in conjunction with the enchanting Japanese shakuhachi flute awaits you in my new composition “Inspiration”! I wish you all pleasant sensations and an exciting flight of imagination!

Support channel author: https://www.donationalerts.com/r/very…

Style: New Age Music.
Music author: Igor Gorelov.
Arrangement of the composition: Igor Gorelov.
Mastering: Sulamita Music. 2021.
Video Editing And Graphics: Igor Gorelov.