Slider

Over Johan Voois

Johan Voois en magnetiseren

Spiritualiteit is een wezenlijk onderdeel in mijn leven en ik hou mij er dagelijks mee bezig. Het helpt mij bij het vinden en beantwoorden van bepaalde levensvragen en geeft mij de kracht om door te gaan met waar ik mee bezig ben. Magnetiseren is in principe al een spiritueel vak. Maar de gesprekken tijdens de behandelingen geven het extra diepgang.

Al van jongs af aan ben ik mij bewust van spiritualiteit. Mijn ouders waren voor mij de drijfveer om hier dieper op in te gaan.

Mijn advies aan anderen: Durf te leren!

Hoe het begon

Als kleine jongen zag ik energie. Soms lag ik uren lang te staren naar de bollen energie die als luchtballonnen door mijn kamer zweefden. Urenlang speelde ik met de lichtverschijnselen die tussen mijn handen ontstonden als ik ze op een paar cm afstand van elkaar bewoog.

Rond mijn 11de werd ik ziek. Ik voelde me niet thuis in mijn lichaam. Ik was anders dan andere kinderen van mijn leeftijd. Lange tijd viel ik bijna dagelijks flauw.

Dokters konden geen echte aanwijzing vinden waar dit vandaan kwam. Ik zei tegen mijn moeder dat ik als ik beter zou worden, mensen zou gaan helpen. Ik was me er toen nog niet van bewust wat ik daar mee bedoelde. Drie jaar na deze uitspraak legde ik spontaan de handen op de pijnlijke pols van mijn zus. Die werd extreem warm, waarna de pijn verminderde. Niet lang daarna hielp ik wekelijks mensen die met allerlei kwaaltjes bij me kwamen.

Een opleiding tot magnetiseur heb ik nooit gevolgd. Alle handelingen kwamen als een natuurlijke wet tot me. Als mensen bij me kwamen wilde ik zo weinig mogelijk weten. Door mijn handen op de schouders te leggen kwamen de pijnen van deze persoon als een magneet op me af. Ik voelde hun pijn als of dat het mijn pijn was.

Mijn handen gingen als vanzelf naar de plek waar het probleem zat. Dat werd extreem warm of steen koud waarna de pijn meestal voor het verdween eventjes erger werd.

Het spelen met energie was de basis voor het ontwikkelen van de magnetische kracht die ik door kon geven aan andere mensen. Daarna kwam het intense verlangen om anderen te helpen als ze ziek waren. Het intense verlangen deed mij tevens mensen naar mij toetrekken die beter wilde worden.