Welkom bij Mindshifts – een bron van inspiratie en empowerment om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen door middel van gedachten en denkpatronen. Bij Mindshifts geloven we in de kracht van de geest om ons leven te transformeren. Onze missie is om je te begeleiden bij het cultiveren van een optimistische mindset, het doorbreken van beperkende overtuigingen en het ontwikkelen van veerkracht in het gezicht van uitdagingen.

Of je nu op zoek bent naar manieren om stress te verminderen, zelfvertrouwen op te bouwen, doelen te bereiken of gewoon meer vreugde en voldoening in je dagelijkse leven te ervaren, bij Mindshifts vind je een scala aan praktische tips, oefeningen en inzichten om je te helpen groeien en bloeien.

Onze benadering is gebaseerd op de overtuiging dat kleine veranderingen in denken grote impact kunnen hebben op ons welzijn en succes. Door bewust te kiezen voor positieve gedachten en nieuwe perspectieven te verkennen, kunnen we onze mindset verschuiven en onze levensrichting veranderen.

We nodigen je uit om de reis naar zelfontdekking en transformatie te omarmen. Duik in onze bronnen, laat je inspireren door onze artikelen en deel jouw eigen ervaringen en inzichten in onze community. Samen kunnen we de kracht van de geest ontdekken en onze levens veranderen voor het beter. Welkom bij Mindshifts – waar positieve verandering begint in de geest.

download de gratis workshop: Haal het beste uit jezelf

Oefening 2: Denken aan je grote teen

Oefening 2: Denken aan je grote teen

Oefening 2: Denken aan je grote teen Uit eigen ervaring weet ik dat meditatie helemaal niet zo eenvoudig is als je in een dip zit. Na wat onderzoek kwam ik een aantal oefeningen tegen waar ik mijn eigen draai aan heb gegeven om een oefening te creëren die zelfs met...

Een onverwachts gesprek

Een onverwachts gesprek

Een Onverwacht Gesprek

Soms bevind je je gewoon in een situatie waarin je staat te wachten, zoals bij de bushalte of in de rij bij de kassa. Vind je het vervelend? Probeer dan eens een gesprek aan te knopen met iemand die daar ook staat te wachten. Merk het verschil eens wanneer je vervolgens in de bus zit of als je hebt afgerekend. Voel je je verveeld door het wachten, of juist opgewekt door het leuke gesprek?

Verbeter je inlevingsvermogen

Verbeter je inlevingsvermogen

Verbeter je inlevingsvermogen

Deze week richten we ons op het verbeteren van ons inlevingsvermogen.
Wanneer iemand iets doet wat jij niet prettig vindt of een andere mening heeft, probeer je dan eens in te leven in die persoon. Je hoeft het gedrag natuurlijk niet goed te keuren of het eens te zijn met de ander. Probeer echter wel de gedachtegang achter het gedrag of de mening van de ander te begrijpen. Een verbeterd inlevingsvermogen kan leiden tot positieve emoties, waardoor je ook beter in staat bent om met andere situaties in je leven om te gaan.

Water drinken

Water drinken

Begin elke dag met het drinken van een glas water met citroensap. Citroen zit boordevol vitamine B, C, calcium, ijzer, magnesium, kalium, enzymen, antioxidanten en vezels. Het bevordert de spijsvertering en geeft je immuunsysteem een boost. Daarnaast hydrateert het je lichaam en verhoogt het je energieniveau. Het draagt bij aan een gezonde en jeugdige huid, heeft een ontzurende (alkaliserende) werking en vermindert ontstekingen. Citroen reinigt ook en heeft antibacteriële en antivirale eigenschappen.