Magnetiseren

“Ontdek de Kracht van Magnetiseren voor Innerlijke Balans en Welzijn”

Magnetiseren

door okt 5, 2023

Wat is magnetiseren?

Magnetiseren is een methode die helpt bij het aanpakken van problemen door het detecteren van blokkades en storingen in het lichaam. Een magnetiseur maakt gebruik van helende energie die via zijn handen wordt overgebracht naar het specifieke probleemgebied op het lichaam van de cliënt. Deze vorm van behandeling richt zich op het herstellen van de gezondheid van zowel lichaam als geest, en het brengt ze in harmonie. Het is ook een aangename behandelwijze voor kinderen en dieren, omdat zij bijzonder gevoelig zijn voor energie en vaak snel positieve reacties vertonen na een sessie.

Verhoog uw energieniveau met magnetiseren

Wanneer de balans tussen lichaam en geest verstoord raakt, kunnen er blokkades ontstaan. Magnetiseren kan deze blokkades helpen verwijderen, waardoor er opnieuw evenwicht ontstaat en meer energie vrijkomt. Na een behandeling zult u vaak al een verbetering ervaren, maar het meest optimale resultaat wordt vaak bereikt na meerdere sessies.

Het is belangrijk om te benadrukken dat, bij gezondheidsklachten, altijd een arts geraadpleegd moet worden. Magnetiseren is een waardevolle aanvulling op de conventionele gezondheidszorg, maar het is nooit bedoeld als vervanging ervan.

Magnetiseren bij baby’s en jonge kinderen

Baby’s en jonge kinderen reageren buitengewoon positief op magnetiseren, en de resultaten zijn vaak opmerkelijk.

Soms kunnen problemen ontstaan tijdens de zwangerschap of een moeilijke bevalling, waardoor een kindje uit balans raakt. Dit kan zich uiten in overmatig huilen, overstrekkingsgedrag, of aanhoudende darmkrampjes.

Peuters en kleuters kunnen te maken krijgen met opstandigheid, driftbuien, nachtmerries, bedplassen, en onverklaarbare angsten. Ze hebben soms moeite om emoties of trauma’s te verwerken, wat zowel voor het kind als de ouders stressvol kan zijn. De oorzaken hiervoor zijn niet altijd duidelijk, maar magnetiseren kan helpen om de natuurlijke balans te herstellen, ongeacht de achterliggende reden. Deze methode kan ook effectief zijn bij kinderen met autisme, extreme gevoeligheid, of bij kinderen die bijzondere ervaringen hebben.

Magnetiseren kan uitstekend worden gecombineerd met andere therapeutische benaderingen, zowel regulier als alternatief.

 

Magnetiseren bij pubers en jongvolwassenen

Ook pubers en jongvolwassenen kunnen aanzienlijk profiteren van magnetiseren.

Deze levensfase staat vaak bol van veranderingen, zowel fysiek als emotioneel. Ze ervaren een snelle opeenvolging van ontwikkelingen in hun lichaam en geest, wat soms overweldigend kan zijn. Het is begrijpelijk dat ze moeite kunnen hebben om hiermee om te gaan. Ze blijven vaak rondlopen met psychische en lichamelijke klachten, zoals depressie, onrust, vermoeidheid, hoofdpijn en huidproblemen.

 

Magnetiseren bij dieren

Dieren, waaronder honden, katten en eigenlijk alle huisdieren, lijken instinctief te begrijpen dat magnetiseren goed voor hen is. Ze ondergaan het zonder verwachtingen en scepsis, en nemen de energie volledig op, wat vaak leidt tot snelle verbetering. Tijdens een magnetisatiesessie vallen dieren vaak in slaap of ontspannen ze zich volledig.

Het magnetiseren kan worden ingezet bij uiteenlopende problemen bij dieren, zoals pijnklachten, gewrichtsstijfheid, stofwisselingsklachten, huidproblemen en allergieën, evenals gedragsproblemen.

Zelfs huisdieren die moeilijk benaderbaar of agressief zijn, kunnen via een fotobehandeling geholpen worden.