De Schumann generator is een fascinerend apparaat dat resoneert met de natuurlijke frequentie van de aarde, de Schumann resonantie van 7,83 Hz. Vanuit een spiritueel perspectief kan dit apparaat je helpen om je af te stemmen op deze harmonieuze trillingen, wat je welzijn aanzienlijk kan verbeteren.

Verbetering van Slaap
Veel mensen merken dat hun slaap aanzienlijk verbetert door de Schumann generator. De natuurlijke frequentie helpt je lichaam en geest te ontspannen, wat leidt tot een diepere en rustiger slaap. Het kan wat experimenteren vereisen om de ideale plaatsing van de generator in je slaapkamer te vinden. Sommigen slapen het beste als de generator dicht bij hun bed staat, terwijl anderen het prettiger vinden als hij verder weg is geplaatst.

Overdag Gebruik
Daarnaast kiezen sommige mensen ervoor om de Schumann generator overdag in de woonkamer aan te hebben staan. Dit creëert een rustgevende en gebalanceerde energie in huis, wat bijdraagt aan een algemeen gevoel van kalmte en welzijn.

Afstemmen op de Frequentie
Het is belangrijk om jezelf regelmatig af te stemmen op de frequentie van 7,83 Hz. Dit helpt je om geaard en in harmonie met de natuurlijke wereld te blijven. Een eenvoudige oefening om je hierop te focussen is als volgt:

1. **Ga comfortabel zitten** in de buurt van de Schumann generator.
2. **Sluit je ogen** en adem diep in en uit.
3. **Visualiseer de frequentie van 7,83 Hz** als een zachte, golvende energie die door je lichaam stroomt.
4. **Focuseer je aandacht op deze trilling** en stel je voor dat je volledig synchroon loopt met deze natuurlijke frequentie.
5. **Blijf in deze staat van meditatie** gedurende 5-10 minuten.

Deze oefening kan de werking van de Schumann generator versterken door je bewuster af te stemmen op de frequentie, wat je algehele welzijn verder kan verbeteren.

 

Shumann generator is te bestellen bij Univitaal.

Fotolijstje 20×30 cm

Kosten 50,00 euro