Magnetiseren chakra balans

Magnetiseren chakra balans

Wat is magnetiseren chakra balans?

Magnetiseren  chakra balans

De zeven chakra’s zijn energiepunten in het fysieke lichaam. Een chakra die open en in balans is, geeft het lichaam de energie die het nodig heeft. Elke chakra vibreert op een andere frequentie en heeft een eigen kleur. Ook edelstenen kunnen door hun unieke eigenschappen zoals kleur, vorm en samenstelling een belangrijke rol spelen bij de werking van de chakra’s. 

Als een chakra geblokkeerd of gesloten is kan de energie niet door het  lichaam stromen en daardoor kunnen ziektes ontstaan. Door de magnetiseren chakra balans behandeling herstellen de chakra’s en kan de energie weer vrij door het lichaam stromen. Ik maak bij deze behandeling gebruik van magnetiseren, trillingen, kleuren, geuren en edelstenen.

Haal het beste uit je zelf

Stop met piekeren

Oefening 1: stop met piekeren (Laat alle wereldproblemen even los)

Eigenlijk is het raar. Als ik je drie keer zeg dat je er moe uit ziet denk je na de tweede keer al op zijn minst “hou nou je mond maar, want dat weet ik nu wel.” Maar als je tientallen keren per dag tegen jezelf zegt dat je zo moe bent en het niet meer trekt, dan luister je daar iedere keer weer met het grootste gemak naar. En op het moment dat je beseft dat je aan het piekeren bent, ben je dat waarschijnlijk onbewust al urenlang aan het doen. Ik noem dat je onbewust denken. Je onbewust denken ‘hersenspoelt’ je tot je de onbewuste gedachten gelooft. 

Een goede manier om minder te piekeren of het te stoppen, is door gewoon ‘stop’ in jezelf te zeggen op het moment dat je piekert. Soms doe je dit de eerste dagen honderden keer per dag. Door steeds ‘stop’ te zeggen word je je steeds bewuster van de bron van deze opdringerige gedachten. En hoe dichter je bij de bron komt hoe stiller het wordt in je geest. Probeer het maar. Stop. 

Haal het beste uit je zelf

Haal het beste uit je zelf

Workshop ‘Haal het beste uit jezelf’

Met een bak vol kennis en ervaring en drie jaar intensieve training is het mij gelukt om een prachtige workshop te maken. Heel wat mensen hebben er al met veel plezier gebruik van gemaakt. Ik heb de workshop twee jaar lang in de praktijkruimte gegeven aan groepen van gemiddeld tien mensen. Nu bied ik het ook digitaal aan. Daardoor kan iedereen het beste uit zichzelf halen! 

De workshop

Leer de basisprincipes om het beste uit jezelf te halen. Je leert wat energie precies is en en hoe je de juiste energie kunt aantrekken. Verder kun je tijdens deze workshop oefeningen doen en mediteren.

De oefeningen spreken voor zich en zijn laagdrempelig. Doe de workshop in je eentje, met vrienden en/of familieleden. 

Succes!

Johan Voois

 

Nu te koop op smartpoints.nl

Maatregelen in verband met het Coronavirus

Maatregelen in verband met het Coronavirus

Om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig voelt in de praktijk:  

  • vraag ik iedereen die verkouden is, griepverschijnselen heeft én uit een risicogebied komt om de afspraak te verzetten totdat de griepverschijnselen over zijn;
  • maak ik tussen de afspraken door extra schoon.

Verder raad ik iedereen aan 2x daags een eetlepel vlierbessensap te nemen. 

Vlierbessensap is van oudsher een sterk middel om griep en verkoudheid te bestrijden.

Haal het beste uit je zelf

Haal het beste uit je zelf

Alles is energie

Je kunt je leven ten goede veranderen door iedere dag een paar minuten tijd voor jezelf te nemen.
Alles is energie. Het is de basis van ons leven. Het universum is energie. De materie om ons heen is energie. De mens is energie. All deze energie is magnetisch en je kunt het aantrekken en afstoten. Je trekt juist die dingen aan waar jouw gedachten en gevoelens mee ‘vibreren’, en stoot af waar jouw gedachten en gevoelens dat niet mee doen.
Om meer liefde, een betere gezondheid, of meer geluk in je leven aan te trekken moet je jouw geest vertrouwd maken met nieuwe gedachten en gevoelens daarover. Door keuzes en beslissingen te nemen op zo’n gebied die je een goed gevoel geven, voel je je beter.

Workshop ‘haal het beste uit jezelf’

Leer de basisprincipes om het beste uit jezelf te halen. Je leert wat energie precies is en en hoe je de juiste energie kunt aantrekken.

Verder gaan we tijdens deze workshop oefeningen doen en mediteren.

Datum:

Donderdag 16 januari van 19.30 uur tot 21.30 uur (Nog 5 plaatsen beschikbaar)
Donderdag 20 februari van 19.30 uur tot 21.30 uur

Locatie: Westlandseweg 10, wateringen

Tijd: 19:30 uur tot 22.00
Aantal personen: max 8

Kosten: 20 euro p.p.

Aanmelden: tel: 0640656955 of per email Johanvoois@icloud.com.

Je boeking is geldig na bevestiging van de aanmelding.