In mijn praktijkruimte, waar ik mensen ontvang als magnetiseur, is het belangrijk dat de energie zuiver en fris is. Het schoonmaken van mijn praktijkruimte is dan ook niet alleen een praktische taak, maar heeft ook een spirituele kant.
Ik begin met het fysiek verwijderen van vuil en stof door te stofzuigen en af te stoffen. Maar om de ruimte ook symbolisch te reinigen, maak ik gebruik van visualisaties en rituelen. Ik steek wierook aan en gebruik edelstenen om de ruimte te magnetiseren en de energie te zuiveren.
Ook het boenen en soppen van de vloer is belangrijk voor het schoonmaken van mijn praktijkruimte. Het zorgt niet alleen voor een fysiek schone vloer, maar ook symbolisch voor een frisse start. Het creëert rust en balans in de ruimte en dat is essentieel voor het werk dat ik doe als magnetiseur.
Het schoonmaken van mijn praktijkruimte is dan ook meer dan alleen maar een taak. Het is een spirituele bezigheid die bijdraagt aan de positieve sfeer en energie in de ruimte. Het zorgt ervoor dat mijn cliënten zich op hun gemak voelen en dat ik mijn werk als magnetiseur optimaal kan uitvoeren. Ik ben dankbaar voor dit inzicht en blijf dit i meenemen in mijn dagelijks leven.